AKTUELNO

Veliki su prijatelji njenom ocu Gagiju.

Šesti par koji je ove noći imao svoj nastup na "Paklenoj Zadrugoviziji" bili su Natalija i Sani Trik FX. Oni su bosi stali na crveni podijum, zapevali numeru Milana Miloševića i Stoje Novaković "Neka pati", a zatim su zagazili u riblje iznutrice.

Foto: TV Pink Printscreen

Sani i Natalija su ušli u kocku sa crvima, a sve vreme su se držali za ruke. Sledeće polje bilo je popunjeno ledom, a onda je ovaj bračni par ušao u deo u kom su se nalazile bube. Na kraju su ugazili u deo gde je Bradata agama.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da sam se ovih bubica najviše plašila - rekla je Natalija nakon svega, a Sani je dodao: ''Pa dobro, nije bilo toliko strašno''.
To su moji, moram da ih pohvalim. Prvo, hvala vam na svemu što ste podrška velika mom tati. Slažem se sa većinom ukućana, da nema vas, njemu bi bilo jako teško. Svaka čast. Samo nastavite tako i hvala vam do neba - rekla je Luna Đogani na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada kažeš: "Natalija i Sani", to je asocijacija na veliku ljubav i skladan brak. Ovo je desetka - bio je komentar Slavice Ćukteraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili ste fenomenalni. Ja ništa manje nisam očekivala od vas. Natalija, na tebi se nije videlo da imaš strah. Pevali ste, koliko ste znali tekst. Kao što je Slavica rekla, desetka. Imate desetku sigurno - rekla je Ljupka Stević.

Autor: S.K.

#Zadruga

'