AKTUELNO

Pevačica je zahvalna svojoj mami na tome što ju je uvek u svemu podržavala.

Popularna i multitalentovana pevačica Milica Todorović veoma je vezana za majku Jasminu, kod koje u Kruševac retko ide zbog obaveza koje ima, ali zato majka i ostali članovi porodice često dolaze kod nje u Beograd u goste.

Mlada pevačica je nekoliko puta isticala da joj je majka bila velika podrška, a to je i Jasmina, od koje je definitivno nasledila lepotu, ispričala kad su zajedno gostovale na TV Pink.

Foto: Printscreen

- Ja sam Milicu samo pratila u onome što je ona želela i bila sam joj vetar u leđa i podržavala sam svaku njenu odluku, a, Bogu hvala, sve su bile ispravne - rekla je Jasmina prilikom jednog gostovanja u emisiji "Magazin In".

Foto: Printscreen

Kako je Milica bila mnogo mlada kad je krenula da peva na televiziji, majka i otac su je stalno pratili na nastupima i bodrili je dok se takmičila.

Foto: Printscreen

U istoj emisiji Milica je objasnila i da je mama zaslužna za njenu uspešnu karijeru, jer ju je ona prijavila za takmičenje koje ju je proslavilo.

Foto: Printscreen

- Htela sam da to bude strana muzika, pop, rok, kao Rijana, ja sam sebe zamišljala da u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, ja sam bila beskrajno tužna. Ali sada sam joj jako zahvalna na svemu, jer je ona to koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu "snađi se" - rekla je Milica, dok je Jasmina otkrila da je Milica od malih nogu uzimala sve što liči na mikrofon i pevala.

Autor: V. T.

#Majka

#Milica Todorović

'