AKTUELNO

Fanovi u transu!

Pevačica Goga Sekulić oduvek je oduševljavala svoju publiku time što se trudila da za svaku novu pesmu ili album ode korak dalje i ponudi nešto novo, a da ostane verna sebi i stilu koji je gradila godinama. Nakon porođaja pevačica je napravila pauzu, a onda se na velika vrata vratila na muzičku scenu pesmom "Korleone" koja je postala veliki hit. No, ona tu ne planira da stane i već je snimila novi singl “Devojka na lošem glasu” koji je i ekranizovala.

Foto: Promo

Kako je poznata po tome da uvek voli da je drugačija, i ovog puta je rešila da isprati trendove pa je tako u svoju kosu stavila limenke!

Komentarišem sa drugaricom, prva sam snimala spot u Americi, Majamiju, na Ibici, pre 15 godina, da ne pričam u Crnoj Gori, i onda je jako teško da snimiš nešto novo jer je sve već viđeno. Mislim da je Lejdi Gaga imala u spotu limenke i meni je to zanimljivo, što da ne - rekla je Goga u emisiji "Premijera".

Foto: Promo, Printscreen YouTube/Lady Gaga

S obzirom na to da je Goga angažovala novi tim saradnika, na čelu sa menadžerkom i producentom Biljanom Savić, nema sumnje da joj je namera da sve ostavi bez daha svojim novim poslovnim projektima.

Autor: N.V.

#Goga Sekulić

'