AKTUELNO

Ojdaniću pao mrak na oči zbog mlađeg kolege.

Era Ojdanić je, prema pisanju domaćih medija, pobesneo na kolegu Milana Topalovića Topalka jer je, kako kaže, potcenio njegovu karijeru.

Prema Erinim rečima, Topalko je nedavno napustio snimanje jedne novogodišnje emisije jer mu je zasmetalo što je u istoj ekipi s njim, Verom Matović, Snežanom Sneki Babić i još nekim starijim kolegama.

Foto: Pink.rs

- Topalko je trebalo da sedi sa mnom, Verom, Sneki i ne znam ko je sve još bio tu, ali njemu se to nije svidelo. Reni je došla iz Bugarske da bi otpevala naš duet "Mercedes" i taj mali ćelavi, pi**a mu materina, nije hteo to da sluša. Vidim nema ga, traže ga tamo. On se nešto bunio, pa su ga isterali napolje. Pravio je problem, kao neće on da sedi u tom društvu i sluša te glupe narodnjake. Pazi, glupe narodnjake! - rekao je Era, pa nastavio da vređa kolegu.

Foto: Andrej Nihil

- To malo ćelavo go**o od metar i žilet iz Nove Varoši, iz one vuko**bine, našlo da diktira pravila. E pa ne može! Sram ga bilo! Zasmetao mu moj "Mercedes" i Verin "Miki, Milane". Kad ga budem video, nalupaću mu šamare. Dobiće takve šamarčine da neće znati gde se nalazi. Ispada da je on takva pevačina, a dere se kao da ga vode na klanje. Ja sam vredan i radan čovek, koji je mnogo radio i grcao da bi dostigao to što sam dostigao u karijeri. Misliš da je meni bilo lako i da sam uvek nasmejan sedeo u emisijama? Ni meni se neki nisu dopali, pa sam ćutao i trpeo iz poštovanja prema televizijama i saradnicima. I meni se nekad plače, a moram da pevam. Ćuti, bre, mali i radi kad već imaš priliku za to! - dodao je Ojdanić.

Topalko je, s druge strane, demantovao Erinu priču.

- Nije tačno. Ja poštujem sve svoje kolege - kratko je poručio Milan Topalović Topalko.

Autor: Pink.rs

#Era Ojdanić

#Milan Topalović Topalko

'