AKTUELNO

Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete i na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, napisala je Tajči.

Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči proslavila se nakon što je 1990. na Jugoviziji pobedila s pesmom "Hajde da ludujemo". Nju su obožavali u državama bivše Jugoslavije, a danas se obratila svojim prijateljima i obožavaocima sa molbom za pomoć.

Tajči danas živi u Americi sa suprugom Metjuom Kameronom i njihovo troje dece, a trenutno proževljava pravu porodičnu dramu. Njenom suprugu dijagnostikovan je rak pluća koji se sada proširio na druge delove tela. Porodica Kameron ovu vest je otkrila u dirljivoj poruci na jednoj internet stranici, na kojoj se skupljaju donacije.

Dijagnostikovali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu - napisao je Metju.

Metjuu je potrebna novčana pomoć jer se nada da bi mogao da se izleči novim metodama.

- Rekli su nam da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri meseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mesecima svog života -  piše Kameron i naglašava da ne moli samo za donacije.

- Život sam proveo pomažući drugima da ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minut i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite s nekoliko dolara kako bi nam olakšali finansijski pritisak - dodao je Tajčin suprug.

Foto: Facebook

Pevačica je na svom Fejsbuk profilu podelila stranicu sa objavom i zahvalila se svima na dosadašnjoj pomoći.

Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete i na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško mi je da poverujem da je ova GoFundMe stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Metju trebalo da prestane da radi ili barem da uspori kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Njemu i deci želim da budem od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bićemo vam zahvalni. Nastaviću da radim i treba mi vaša podrška, zato me angažujte za predavanja i koncerte. Hvala vam, prijatelji - napisala je Tajči.

Autor: Pink.rs

#Bolest

#Tatjana Matejaš Kameron | Tajči

#pevačica

#suprug

'