AKTUELNO

Svojim stasom i glasom osvojio je mnoge dame.

Popularni pevač Saša Kovačević važi za jednog od najvećih frajera na domaćoj estradnoj sceni i uspeo je da osvoji mnoga ženska srca, a neke od njih su najlepše dame na našoj javnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Saša Kovačević sa Ivonom Laković bio je u emotivnoj vezi šest godina, a spekulisalo se da su imali dosta trzavica i da su više puta raskidali i mirili se.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon Ivone, šarmantni pevač ušao je u vezu sa pevačicom Gogom Stanić, koja se trudila gotovo pola godine da osvoji srce Saše Kovačevića.

Foto: Printscreen Instagram

Pričalo se i da je pop pevač bio i sa atraktivnom voditeljkom ''Pinkovih zvezda'', Marijanom Mićić. Par nikada nije javno nije potrvrdio ove spekulacije, ali njihovi fanovi bili su oduševljeni kada su čuli.

Foto: Printscreen Instagram

Spekulisalo se i da je Saša osvojio srce Manje Babović, a ona je to jednom prilikom porekla rekavši da je on divan momak, da joj se sviđa njegova muzika, ali da nisu u emotivnoj vezi.

Foto: Printscreen Instagram

Devojka koja je privukla najviše pažnje je Jovana Koković, koja je Sašu upoznala 2009. godine. Par je otpočeo vezu, a ubrzo se i ona našla u Sašinom spotu – za pesmu "Kome da verujem".

Foto: Printscreen Instagram

Manekenka Jovana Švonja bila je u spotu za pesmu ''Kako posle nas'', a tada se šuškalo da su Jovana i Saša u vezi, iako oni to nikada nisu zvanično potvrdili, ali ni demantovali.

Foto: Printscreen Instagram

Šarmantni pevač nedavno je okončao i svoju dugogodišnju vezu sa Jovanom Jocić, a iako ni ona ni on nisu želeli da otkrivaju razlog rastanka, spekuliše se da je u pitanju velika udaljenost između njih dvoje.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: B. R.

#Saša Kovačević

'