AKTUELNO

Iznenadićete se!

Glumac Goran Višnjić stekao je veliku popularnost kada je zaigrao u seriji "Hitna pomoć" rame uz rame sa Džordžom Klunijem.To ga je vinulo u sam vrh Holivuda i tu je ostao do danas.

Foto: Printscreen YouTube/PeopleTV

Godine 1999. oženio se Ivanom Vrdoljak, koja je potom promenila ime u Eva Višnjić, a 10 godina kasnije su usvojili sina Tina. Iako su prošli kroz razne skandale, strasti su se smirile, a 2011. godine odlučili su se na potez koji je tada mnoge iznenadio u regionu - da dobiju dete putem surogat majke. Oni su tada dobili sina Biga Lea, a dve godine kasnije usvojili su devojčicu.

View this post on Instagram

Goran and his beautiful wife Eva at a premiere of Extant. . I don't normally post pics of them together cos there very private but its nice to let goran fans know he's married to a great lady 😁😁 . What a love photo of the two together.. must say what a great married couple who are family mad and love animals and rescued loads over the years... what i love about them is they dont use the public eye to boost avout there life.. they keep there self very private and share there lovely lil doggy @leftytheclefty and his everyday life growing up and being loved by his family.. I think lil Lefty is more famous than his dad 😂😂😂😉😉😉 go lefty woohooo 🐶🐶🐶🐕🐕🐕 . . #goranvišnjić #evavisnjic #leftytheclefty #family #premiere #extant #husbandandwife

A post shared by Goran Visnjic Fan club (@goranvisnjicfanpage2018) on

Oni su te 2011. godine bili prvi roditelji u Hrvatskoj koji su putem surogat majke dobili dete, a javnost je bila veoma iznenađena i začuđena ovim postupkom, s obzirom na to da to nije praksa u regionu.

I OVI PAROVI SU DOBILI DETE UZ POMOĆ SUROGAT MAJKE

Kim Kardašijan i Kanje Vest, Sara Džesika Parker i Metju Broderik, Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka, Nikol Kidman i Kit Urban, Elton Džon i Dejvid Furniš

Autor: Pink.rs

#Goran Višnjić

'