AKTUELNO

Oglasio se i Bokijev advokat.

Makedonska policija uhapsila je pre nekoliko meseci Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Jovanovski je tada zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica". Boki 13 osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od tamošnjeg biznismena, dobio je u skupocenoj torbi 'Luj Viton'.

Foto: Printscreen YouTube/La Verita

Boki se od 15. jula nalazi iza rešetaka u istražnom zatvoru u Skoplju, a prema rečima Bokijevog advokata Saška Dukoskog, koji se obratio medijima u Makedoniji, Jovanovskom pritvor jako teško pada.

Bojan je ovoga puta zatražio da se odloži prvo saslušanje u vezi sa aferom "Reket", jer je rekao da je bio nesvestan, neodgovoran. Pored toga Boki 13 je danas zatražio i medicinsku pomoć tokom saslušanja jer je povraćao deset puta od jutros.

Foto: Printscreen YouTube/ Televizija 24

Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti - rekao je Boki 13.

U sudu je dokumente predao i zatvorski lekar koji je utvrdio da Jovanovski stalno povraća, oseća napetost i vrtoglavicu, a u dva navrata je utvrđeno da mu je stanje opasno po život.

Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo lečenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija - rekao je Bokijev advokat.

Autor: Pink.rs

#Boki 13

'