AKTUELNO

Nastradao naš mladi muzičar.

Nemanja Nikolić, dvadesetdvogodišnji muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka. Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao "jugom", direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

- Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, "jugo" je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt - kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač "audija" bio pod dejstvom alkohola.

- Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu - dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim rečima i porukama.

Autor: Pink.rs

#Nemanja Nikolić

'