AKTUELNO

Sedam dana posle porođaja lepa pevačica u pratnji svog supruga izašla je iz porodilišta sa svojom ćerkicom.

Nikolina Kovač i Saša Kapor pre tačno nedelju dana postali su bogatiji za prinovu, koja ih je neizmerno usrećila - posle sina Nikolaja, lepa pevačica rodila je ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Nikoleta, a danas po njih dve došao je ponosni tata.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

On je nešto pre podneva izveo Nikolinu i Nikoletu iz porodilišta "Narodni front" i s osmehom na licu pozirali okupljenim fotoreporterima. Ponosna mama nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje - istakla je Nikolina, a potom dodala da će se sestri Nikoleti najviše obradovati brat Nikolaj.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- On je preushićen, mogu samo da mislim kakav će to susret da bude - priznala je lepa pevačica, koja je priznala da ćerkica liči na nju.

Autor: O. B., D. T.

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'