AKTUELNO

Situacija se polako razrešava?

Srpski biznismen, Milan Popović hoće da se pomiri sa popularnom pevačicom Severinom Kojić. Popović je okrenuo novi list nakon što je dobio puno starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Aleksandrom.

Foto: Pink.rs, Kobra

Severinin bivši suprug je preko medija, poslao ,,ruku pomirenja" pevačici.

U interesu deteta je da nas dvoje komuniciramo. Da neki ne bi pogrešno shvatili pomirenje, želim da naglasim da neću da nas dvoje opet budemo emotivni partneri, već samo hoću da kao Aleksandrovi roditelji normalno funkcionišemo - rekao je Milan, kako mediji tvrde.

Milan je potom istakao da on ne zna pravi razlog zbog čega je Severina prekinula svaki kontakt sa njim, te je naglasio da to pevačica treba da objasni.

Foto: Promo, Kobra

Morate Severinu da pitate zašto ne želi sa mnom da razgovara. Ja se sa njom nisam svađao i spreman sam da normalno komuniciram. A ona se svađa kao i većina žena - rekao je Popović i pokušao to da objasni:
Žene se zapravo ne svađaju, već samo prestanu da pričaju sa vama. Kada bi sve žene sveta imali predsednice, siguran sam da više ne bi bilo ratova. Postojao bi samo jedan problem, predsednice međusobno ne bi pričale!

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Podsetimo, da Severina tokom predaje maloletnog sina Popoviću nije sa njim progovorila ni reč, a kako tvrdi, taj dan pročitao je njenu izjavu za medija da pati za sinom, jer neće moći više da dolazi na njene koncerte, te je biznismen odlučio da i to napravi izuzetak.

Detetu nije mesto na sceni, ali ako Aleksandar bude hteo da gleda mamu na koncertu u Zagrebu, odvešću ga! Međutim, neću dozvoliti eksponiranje deteta ni izvođenje na binu - rekao je Popović.

Foto: Instagram.com/severina

Popović se osvrnuo i na prisustvo Severininog sadašnjeg supruga, Igora Kojića, te je tvrdio da on loše utiče na odrastanje Aleksandra.

Igor ne ume sa detetom. Mlad je, nije iskusan, nema svoje dete i ne može da proceni šta je u kom trenutku najbolje za Aleksandra. Tako je nedavno ispalo da je hteo da otme Aleksandra iz škole, jer nije imao dozvolu da ga vodi kući. Siguran sam da nije hteo da naudi detetu, prosto nije razmišljao kada je to uradio. Ali, Igor je tada napravio kriminalno delo i time se sada bave državni organi, a ne ja - završava priču Milan Popović.

Autor: O. B.

#Igor Kojić

#Milan Popović

#Severina Kojić

'