AKTUELNO

Morao je da napusti proslavu!

Ocu popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović Slobodanu Veličkoviću navodno je pozlilo na dan svadbe Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, pa je bio primoran da napusti veselje jer se osećao veoma loše.

Foto: Instagram.com

Svi su pomislili da nije ništa ozbiljno i da će se brzo vratiti na proslavu, nakon što se odmori kod kuće, ali ipak to se nije desilo. On je, kako mediji saznaju, dan nakon svadbe primljen u Urgentni centar i njegovo zdravstveno stanje bilo je izuzetno ozbiljno. Ipak, srećom, dobrom intervencijom lekara i pravom terapijom, sve se završilo kako treba.

Doktor iz Urgentnog centra koji je primio Cecinog oca, Slobodana u bolnicu dan nakon svadbe, otkrio je kako se pacijent sada oseća, kao i to da je folk zvezda bila van sebe kada je čula da su stigli u poslednjem trenutku i da je pitanje da li bi preživeo da su došli kasnije.

Foto: Pink.rs

Slobodan se loše osećao na svadbi, više nije mogao da stoji od bolova, ali najpre time nije hteo da uznemirava bilo koga da ne bi kvario veselje. Samo je posle građanskog venčanja hteo tiho da napusti veselje i zamolio je vozača da ga odveze kući. Sutradan je usledio pravi pakao. Još više mu je pozlilo, pa su ga na jedvite jade dovezli u Urgentni centar. Ne bi ni otišao u bolnicu da ga nije nagovorila Ceca, koja je po svaku cenu želela da ga doktor pregleda. Kada je došao u Urgentni, ustanovili su mu tešku upalu celokupnog organizma i da se desio ozbiljan kolaps. Lekari specijalisti su rekli da bi bilo kasno da su došli samo sat vremena kasnije - rekao je doktor iz Urgentnog centra, inače prijatelj Ražnatovića, i dodao da je Cecin otac doveden u veoma lošem stanju.

Foto: Pink.rs

Slobodan je jednostavno kolabirao, imao je tešku upalu creva, želuca, pankreasa. Pored svega ovoga, imao je visoku temperaturu. Bio je u užasnom stanju, skoro da se jedva kretao i svaki sat za njega bio je odlučujući da li će biti dobro ili ne. Lekari su se borili svim silama da spreče dalji napredak upale i da mu snize previsoku temperaturu. Odmah su ga priključili na infuziju, davali su mu sve moguće lekove da ga povrate u život. Ceca je bila uz njega sve vreme, bila je van sebe. Iako su joj svi iz bolnice čestitali zbog sina i snajke, ali i unučeta, ona nije reagovala. Videla je da je njenom ocu jako teško i samo je želela da bude sve kako treba. Svetlana je lekarima ispričala da je njen otac imao bolove, ali da su mislili da je od uzbuđenja i da on nije dao da se obaziru na sve što mu se dešavalo. Tek kada joj je majka Mira sutradan rekla da je Slobodan i dalje loše, ona je shvatila da je stanje alarmantno i naterala ga da ode u bolnicu. Nakon nekoliko dana ispitivanja on je pušten na kućno lečenje. Sada su svi oko njega i trude se da mu ugode.

Autor: O. B.

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'