AKTUELNO

Crnogorac je istakao da ukoliko se Dragana odluči za gospodina Tortu da mu se ne vraća.

Dragana Mitar je insistirala da tokom noći porazgovara sa Vladimirom Tomovićem o njihovom odnosu, ali i da mu prizna da ona i Edis Fetić Edo nisu samo prijatelji.

Kako je Tomović video kuda njihov razgovor vodi, on je odmah počeo sa ubeđivanjem da Edo nije muškarac za nju, već da je on taj koji će tu biti da je štiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će moja gumica kod tebe? Moram da ti kažem nešto. Zbog svega ovoga što se brzo desilo, nisam ti rekla sve. Postoje neke stvari koje sam slagala - započela je Dragana svoje izlaganje.
Mogu li da te prekinem? Ja ne želim ništa da slušam. Vidim razgovore za stolom, priče od pet sati po krevetima. Šta hoćeš da mi kažeš da nećemo da budemo zajedno? - upitao je Tomović Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao si me da li smo mi prijatelji, ja sam rekla da smo mi prijatelji. Nisam želela da te zameram svojim problemima. Mi smo počeli neku priču napolju, koja se vrtela non-stop. On je bio tu uz mene posle mog haosa u rijalitiju. On je poslao tortu namerno zbog Pavla. Mi smo imali neki plan za ulazak u rijaliti. Desilo se da smo se mi pred ulazak u rijalitiji posvađai i ja sam mislila da on neće ni doći. Ovo sa tobom mi se desilo neplanski. Ja sam sada ispala najgora osoba na svetu. Ja nisam htela ni da dođem u rijaliti. Na sve ovo što se ja razvodim. Ja ne znam šta se sa mnom dogodilo - rekla je plačljivim glasom Dragana.
Ja te neću pustiti. Nećeš biti sama, ja ću biti tvoja podrška. Mi možemo da budemo drugovi, prijatelji. Budalo jedna. Ako ti ja budem momak, sa njim nećeš imati kontakt. Ja ću biti tvoj zaštitnik, biću bolji nego svi oni zajedno. Žao mi je što sam ja uzrok tvojih suza, žao mi je što sam ti ikada prišao. Ako ne želiš ljubav sa mnom, ja neću biti tvoja prepreka - govorio je Tomović Dragani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'