AKTUELNO

Šok!

Popularni pevač Boban Rajović privukao je veliku pažnju nedavno svojom izjavom da s vremena na vreme "šara", ali se uvek vrati ženi. On je sada stao pred kamere emisije "Premijera", te priznao da mu se dešava da kući dođe sa puderom ili karminom na garderobi, te da ima raznih iskušenja, ali se na kraju uvek vrati ženi.

Hiljadu puta se to desi, zato što se slikam sa fanovima, bude i šljokica i karmina i svega. Ima jedna danska poslovica, kaže "Skupljaj apetit van, a jedi kod kuće". Ja zadnjih 15 godina nisam imao nijedan vikend slobodan, bila su razna iskušenja, pa ima i žena koje vole ćelave muškarce, one koje vole moje pesme, kojima sam šarmantan. Ali sve se to završi na malo priče i onda odem kući kod moje Gagice, koju volim najviše na svetu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova supruga Dragica i on će proslaviti 28. godinu braka. Deca Ivana, Anđela i Andrija izabrali su svoje životne pozive, tako da više nisu vezani za dom, a od tad su Boban i njegova supruga još bliži.

Od tada smo se još više zbližili, držimo se za ruku, mazimo se, ljubimo i pazimo kao da smo se vratili u neke pubertetske godine - rekao je Boban.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Boban Rajović

#Premijera

'