AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou".

Još jedan utorak je od 23 časa rezervisan za najbolju zabavu u vašoj omiljenoj lejtnajt emisiji „Amidži šou“, a ovog puta kod Ognjena Amidžića u studio stiže jaka pevačka ekipa – Mirza Selimović, Dejan Matić, Slavica Ćukteraš, Aleksandra Mladenović i Jelena Kostov, a da bi šou bio potpun, sa njima će biti i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca.

Nakon uspešnog dueta sa Milicom Todorović, Mirza Selimović je pre dva meseca objavio spot za novu pesmu „Ti i ja“. Numera već ima milionske preglede na Jutjubu, a Mirza je i ovog puta ostao dosledan svom stilu. On će kod Ognjena govoriti o svojim poslovnim planovima, a da li će njih dvojica ponovo zasvirati na gitarama, saznaćete ovog utorka.

Foto: Pink.rs

I Dejan Matić je svoju vernu publiku obradovao novom pesmom „Gde ste sada prijatelji“, a promovisaće je upravo u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink. Da li je pesma biografska, šta planira u narednom periodu na poslovnom, ali i provatnom planu, Dejan će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Andrej Nihil

Slavica Ćukteraš napravila je dužu pauzu u karijeri kada je postala majka, s obzirom na to da je želela da se u potpunosti posveti porodici. Posle tri objavljene pesme, ovog utorka će premijerno izvesti svoju novu pesmu „Pun gas“, koju je dugo najvaljivala. O svom povratku na estradu i tome da li će uspeti da vrati staru popularnost i komentarima kolega i publike Slavica će ispričati u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Andreja Damnjanović

Iako nije dugo u pevačkom poslu, Aleksandra Mladenović je za kratko vreme stekla veliku popularnost, pre svega zahvaljujući svom glasu. Mnogi je nazivaju Cecinom naslednicom, a ona je dobila priliku da peva upravo na svadbi sina najveće balkanske zvezde, Veljka Ražnatovića. O utiscima sa venčanja decenije, kako ga mnogi nazivaju, o tome kako je reagovala kada je dobila poziv od Cece i da li je imala tremu, Aleksandra će govoriti u emisiji „Amidži šou“. Sa druge strane, o budućim poslovnim planovima i tome šta joj je majčinstvo donelo, kod Ognjena će pričati i popularna folk pevačica Jelena Kostov.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da veče bude ispunjeno humorom, biće zadužen Dragan Marinković Maca. Osim što će promovisati svoju novu predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je život”, koja je već postala veliki hit u regionu, Maca će pričati i o novom položaju na kom se našao. Naime, od ove sezone, Maca je upravnik pozorišta u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruga 3”, a kako se snalazi u ovoj ulozi, da li je teško raditi sa često neposlušnim zadrugarima i da li mu je to najveći izazov do sada, Maca će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs

I ovog puta zagarantovana je najbolja zabava, zato ne propustite 13. epizodu nove sezone emisije „Amidži šou“ u utorak 3. decembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Mladenović

#Amidži Šou

#Dejan Matić

#Dragan Marinković Maca

#Jelena Kostov

#Mirza Selimović

#RTV Pink

#Slavica Ćukteraš

#Televizija Pink

#emisija

'