AKTUELNO

Ne prođe dan a da ne pomisli na pokojnu majku Mirjanu koja joj sve više nedostaje, pogotovo u vreme praznika.

Popularnu folk pevačicu Radu Manojlović publika uvek viđa sjajno raspoloženu i nasmejanu. Međutim, već dugih petnaest godina sa sobom nosi ogromnu tugu koja je, kako godine prolaze, sve veća i veća. Te 2014. godine Rada je izgubila majku Mirjanu koja nažalost iz bitke s opakom bolešću nije izašla kao pobednik. Radi majka sve više i više nedostaje, a pogotovo za vreme praznika, kada je uvek porodica na okupu.

- Fali mi mama - faliće mi na svakom dočeku, na svakom rođendanu, svakoj Novoj godini koja prođe onako na kalendaru, a ja brojim koliko je od kad nje nema... To je nešto što me uvek seti, ali ja to naravno brzo izbacim iz glave - priznaje Rada, koja se trudi i uspeva da uprkos svemu hrabro korača kroz život s osmehom na licu i bude pozitivna i raspoložena.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Novu godinu ovaj put neće dočekati s dečkom Harisom Berkovićem, koji će pevati u Beču dok će ona zabavljati Beograđane. Ipak, za praznike mu sprema misteriozni poklon o kojem, da se nešto ne bi izjalovilo, nije želela da nam detaljiše, a mi smo je pitali da li sebi i svom emotivnom partneru u 2020. godini želi prinovu.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

- Mi to i dalje odlažemo iz razloga što čovek ne može da nas pohvata, nikada nismo kući - to je malo nezgodno, tako da bismo morali da se smirimo, ili on ili ja - objasnila je kroz smeh Rada.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pogledajte intervju s Radom Manojlović:

Autor: D. T., O. B.

#Majka

#Mirjana Manojlović

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'