AKTUELNO

Stala je na put svim glasinama.

Popularna pevačica Sandra Afrika sumirala je sve utiske o dešavanjima u ovoj godini, a bila je jedna od retkih koja je mogla da se pohvali svim trenucima koje joj je život pružio, kako u karijeri tako i u privatnosti koju pokušava da sakrije od očiju javnosti.

Ona je u razgovoru sa nama odlučila da otvori dušu i otkrije sve tajne svog prirodnog izgleda, estetskih korekcija, a nije mogla da sakrije ni svoj emotivni status kojim baš i nije zadovoljna.

Foto: Pink.rs

Bez dlake na jeziku je otkrila i sa kojim kolegama nije u dobrim odnosima, a onda se osvrnula na svoje novogodišnje želje i priznala nam koja joj se još uvek nije ostvarila.

Nova Godina je na pragu, kakva su tvoja životna iskustva bila na nastupima i privatno?

Volela bih da mi naredna godina bude ista kao i ova. Sve je bilo kako treba, zdravlje me poslužilo, karijera je bila sjajna kao i nastupi. Ne mora ništa da se menja.

Mnoge koleginice sa estrade spekulišu o tvojoj prirodnoj lepoti i da nisi sklona estetskim korekcijama. Koja je tajna tvog izgleda?

Ja sve što radim je najnormalnije, ništa specijalno. Ja imam frizerku 15 godina, ne menjam je uopšte. Šišam se redovno, idem kod kozmetičarke, samo neki tretmani. Ne koristim kreme nikako, trudim se samo da treniram što više. Ne pazim šta jedem, slatkiše ne volim. Mislim da je sve to do genetike, jer ja ne spavam noćima, tako funkcionišem.

Zbog čega tvoje koleginice abnomarlno menjaju fizički izgled?

Ne znam zašto to rade, očigledno nisu zadovoljne sobom. Ja sam jedino grudi uradila, mislim da nisam preterala. Meni je to smetalo zbog haljina, lepše je kad ih imaš. Ostalo ne bih nikad.

Prozivale su te zbog pesama i spotova koje su nazvale eksplicitnim. Da li je to ljubomora?

Znam, bila je fora da sam snimala spotove sa šorčićima, a sada one to rade čak i one koje imaju decu. Ja ću to i tada raditi isto, meni to nije provokativno, ja se bavim tim poslom i mislim da je to okej.

Sa kim sa estrade ne pričaš?

Sa svima sam super, družim se sa Janom, Slađom... Nisam se nikome zamerala, ja sam na Mileta Kitića bila ljuta, više razočarana i povređena. Bila sam i mlada, mene je povredilo to, jer sam očekivala nešto drugačije. Pružila bih mu ruku da ga vidim, nemam taj problem. Prošle su godine, tako da to je to, on po meni nije ispao čovek.

Foto: Pink.rs

Kakav ti je emotivni status kada je u pitanju fudbaler Vladimir Volkov?

Joj, pa ne znam. Raskidamo, mirimo se. Mislim...ja sam devojka koja neke stvari ne može da toleriše. Čoveče, mnogo riba oko njega, ja to ne mogu da podnesem. To što imam hoću da bude samo moje. Jedanaest godina sam bila u vezi i nisam imala tih problema. Nisam od onih koje će da sede kući i da govori kako me ne zanima gde je i sa kim.

Preko čega nisi mogla da pređeš?

Nisam imala neki veliki razlog, zato sam se i mirila uvek. Tu su uvek neke poruke, smaraju, a on kao i svako muško, odgovara. Svaka poruka me zabolela. Po meni, trebalo je da iskulira ako je već sa mnom.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Da li postoji novogodišnja želja koju nisi uspela da ostvariš?

Jedino što bih volela je da se ostvarim kao majka. Tu mora da dosta nekih stvari da se uklopi i da zajedno prođete kroz mnogo što šta, da bi se to desilo.

Foto: Privatna Arhiva

Nosiš konac oko vrata, šta to znači?

To nosim i na ruci i na nozi. To nosim protiv nekog uroka, ne verujem u te stvari preterano, ali imam trip kad mi neko kaže da su mi prelepi nokti ili mi je super lice, a onda mi izađu bubuljice. Ne verujem u crnu magiju toliko, ali eto, protiv uroka

Da li praktikuješ seksi veš u novogodišnjoj noći?

Da, svakako.

Autor: K.R.

#Zadruga

'