AKTUELNO

Iva i Stefan uživaju u ljubavi koja se rodila u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga".

Iva Grgurić, koju publika od 6. septembra ima priliku da gleda u rijaliti programu TV Pink "Zadruga", gostovala je u emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković i tom prilikom iznela nove detalje svog teškog životnog perioda.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je Iva imala aferu sa 40 godina starijim muškarcem koji ju je, kako je ona više puta istaka, držao u "zlatnom kavezu". Iva je ovom prilikom rekla i kako su je zbog tog odnosa svi osuđivali i nazivali pogrdnim imenima, a onda se dotakla i Stefana Karića sa kojim je u "Zadruzi 3" uplovila u emotivnu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su me osuđivali, osim mojih najmilijih, koji znaju istinu. Oni su bili uz mene. Govorili su mi da sam sponzoruša, prostitutka, dr*ca... Etiketa mi je takva, da se sapliću ljudi koji su hodali iza mene (smeh), ali s godinama to kratim - rekla je Iva.
Stefan Karić sve to zna. Ja sam njemu sve to rekla, pre nego što sam iznela tu priču. Cenim ga jer je uspeo to da prevaziđe i proguta, to bi znalo jako malo muškaraca. Ja nisam znala za njegovu porodicu i njegovo imovinsko stanje - pričala je Iva o Stefanu Kariću.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Autor: S.K.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'