AKTUELNO

Osim poslovnih uspeha, njenu dosadašnju karijeru obeležili su i brojni skandali.

Mlada, popularna pevačica, koja se može uvrstiti na spisak onih najtalentovanijih, od malih nogu pokazivala je svoj talenat za muziku, koja je već godinama unazad njen životni poziv, a zanimljivom fotografijom prisetila se svog najranijeg detinjstva koje u njoj budi lepe uspomene. Staru foto-uspomenu podelila je s pratiocima na društvenim mrežama, gde joj fanovi uputili mnoštvo komplimenata i poručili da je odmah bilo jasno da će ova preslatka devojčica izrasti u pravu lepoticu.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

Ukoliko je niste odmah prepoznali, reč je o Editi Aradinović, bivšoj članici grupe "Ministarke", koja danas žari i pali srpskom muzičkom scenom. Međutim, prašinu ne diže samo svojim spotovima, nastupima i brojnim hitovima, već i skandalima o kojima se mnogo priča i piše.

Foto: Pink.rs

U žiži javnosti bila je krajem prošlog meseca, kada je u policiji saslušana zbog bombe koju su za sada nepoznati počinioci 29. septembra bacili na studio produkcijske kuće "FM Plej" Filipa Miletića i Miloša Roganovića, sa kojima ona godinama unazad ratuje, otkako je napustila "Ministarke". Zbog kršenja ugovora, poznati hitmejkeri podneli su tužbu protiv pevačice, koja je dužna da im isplati, prema spekulacijama, oko 60.000 evra. Iako je demantovala da ima ikakve veze s bombaškim napadom, policija ju je pozvala na informativni razgovor gde je isto to ponovila, ali i odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Foto: e-stock/Aleksandar Baclija, e-stock agency

Još jedan od većih skandala koji su obeležili dosadašnju karijeru ove mlade pevačice jeste rat s rođenom sestrom, takođe pevačicom, Indirom Aradinović Indi. Dugo se spekulisalo da nisu u dobrim odnosima, a sve je kulminiralo u junu prošle godine, kada se Indi javno odrekla Edite.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu - napisala je svojevremeno pevačica.

Sestre su, srećom, uspele da prevaziđu brojne nesporazume i sve ružne stvari i reči ostave iza sebe, pa je posle nekoliko meseci usledilo pomirenje.

Foto: Pink.rs

Autor: D. T.

#Edita Aradinović

'