AKTUELNO

Čolić je jedina regionalna zvezda kojoj je pošlo za rukom da zakaže čak pet koncerata u najvećoj hali na Balkanu!

Večeras se u beogradskoj "Štark areni" održava prvi od čak pet zakazanih solističkih koncerata regionalne muzičke zvezde Zdravka Čolića, koji je na samom izmaku 2019. zbog nezapamćenog interesovanja za njegovim koncertima oborio sve rekorde!

Foto: Beta

Najvatreniji Čolini fanovi već su zauzeli svoje mesto u "Štark areni", a na VIP ulaz uveliko pristižu poznati, koji nisu želeli da propuste priliku da uživaju u mnogobrojnim hitovima legendarnog pevača. Među prvima je stigla Neda Ukraden, koja je čak otkazala svoj koncert kako bi uživala u Čolinom, kojem je poručila:

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Dragi Čoki, čekam te na sarmi! Mnogo mi je drago, srećna sam što si uspeo u onome u čemu si otpočetka bio. Jedan divni, iskreni, dobri momak... Fantastičan glas, divne pesme i odlična posvećenost ovom poslu. Strašno mi je drago zbog tebe, tvoje porodice i naravno, zbog tvoje publike.

Na VIP ulazu sreli smo i Aca Pejovića, koji je dugogodišnji fan muzike Zdravka Čolića, o kojem ima samo reči hvale.

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Dosta njegovih pesama izvodim na nastupima, a ima jedna pesma koju sam vežbao još kao srednjoškolac, ne znam da l' se i on seća te pesme, možda prva, druga pesma njegova... Ne znam tačan naziv, mnogo je stara pesma, ali mnogo lepa i zahtevna pevački. Sve su njegove pesme ozbiljne i za svirku i za pevanje.

Večeras će u višečasovnom spektaklu uživati i Aleksandar Milić Mili, frontmen "Miligrama", proslavljeni košarkaš i trener Duda Ivković, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, glavni urednik i direktor portala Nemanja Pajić, kreatorka Suzana Perić, kao i mnogi drugi iz sveta politike, sporta, estrade...

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Gaja

Autor: Pink.rs

#Aco Pejović

#Aleksandar Milić Mili

#Duda Ivković

#Neda Ukraden

#Zdravko Čolić

#Zorana Mihajlović

#koncert

'