AKTUELNO

Kad je kucnuo čas da izgovori sudbonosno ,,da", bivša zadrugarka je doživela haos!

Bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi odlučila je da okuša sreću u emisiji ,,Brak na neviđeno", kako bi pronašla sreću u ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da se prethodnih meseci nekoliko puta Blondi dovela u vezu sa Gagijem Đoganijem, kome se plavokosa zadrugarka ponadala da će je baš on odvesti pred oltar.

Ja jesam zaljubljena u Gagija, to svi znaju. To zna i moj sin koji je bio sa Lunom u rijalitiju ,,Zadruga" - izjavila je Blondi.

Buduća mlada je u emisiji pokazala svoj svakodnevni dan, odlasci u teretanu, sređivanje po salonima za lepotu, ali i kako obavlja svoju delatnost kao fizioterapeut. Blondi je u jednom trenutku ispričala svoju potresnu ispovest o svom braku koji se raspao. Majka popularnog pevača Sava Perovića ispričala je da je bila modra i da je sa decom morala da napušta kuću zbog njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Supruga ne želim ni da pamtim, ja sam se sa svojim mužem venačala dva puta, da bi rodila drugo dete. Nikada ništa nisam lepo doživela, čak nijedan cvet, ni poklon, a rodila sam mu dva sina, a bila sam samo modra, sa decom sam morala da napuštam kuću - ispričala je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je birala svoju venčanicu, Blondi se dotakla svoje simpatije Gagija Đoganija, te je ispričala da bi volela da uđe u ,,Zadrugu 3", kako bi bila pored njega.

On ne može bez mene - tvrdila je Blondi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je kucnuo čas da se suoči sa potencijalnim mladoženjom, Blondi je bila veoma uzbuđenja u nadi da će zateći Gagija pred oltarom. Međutim, nakon što je videla čoveka koji ju je čekao ispred matičarke, Blondi je bila šokirana.

Šta je ovo, šta je ovo? Ovo nije u redu, ja volim čoveka kog sam očekivala... Stvarno sam pogrešila - rekla je Blondi kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga si očekivala - upitao je potencijalni mladoženja.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam Gagija. Ja ću sad da odem. Gle kakav si ti, ja bih te pojela za večeru... Ja ne mogu da verujem šta ste uradili. Predivna je venčanica, ali kad bi ovo videla na ulici ja bih se okrenula - vikala je Blondi i onda napustila salu za venčanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. Bogdanović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Suzana Perović Blondi

'