AKTUELNO

Javno podržala koleginicu u najtežem periodu njenog života.

Pop pevačica Severina Kojić danas je zvanično izgubila starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom, o kojem će se od sada starati otac Milan Popović. ,,Prema privremenoj meri sudije Opštinskog građanskog suda u Zagrebu Tee Golub, Severina će sina moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče, a osim toga, Popoviću će morati da plaća i alimentaciju.

Foto: Beta, Promo

Ova vest naišla je na veliki odjek u javnosti. Severini je među prvima javno pružila podršku pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je i sama svojevremeno vodila sličnu bitku. Bekvalčeva je u telefonskom razgovoru za Pink.rs priznala da ju je vest o oduzimanja starateljstva Severini ostavila bez teksta.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena... I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo... Šta to treba da se desi?! Ja ne znam kakav je taj proces bio, šta je dokazano, šta nije dokazano, ali ja poznajem Severinu i smatram je predivnom osobom. Sigurno da je takva i majka svog jedinca. Ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke... - šokirana je bila Bekvalčeva, koja je priznala i da je sa koleginicom u više navrata vodila razgovore o borbi za starateljstvo kroz koju su obe prošle.

- Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gde ni ona ni ja nismo pevačice, samim tim te stvari nisu za novine... Tad smo samo dve žene, dve majke.

Autor: D. Tanasijević

#Milan Popović

#Nataša Bekvalac

#Severina Kojić

#pevačica

#starateljstvo

'