AKTUELNO

Objasnila je zbog čega posle razvoda nije vratila svoje devojačko, već je zadržala prezime svog bivšeg muža.

Nakon što je Anabela Atijas na poligrafu pre izvesnog vremena izjavila da je za raspad grupe "Fanki Dži", koju je činila s bivšim mužem Gagijem Đoganijem, odgovoran njegov brat Đole Đogani, ova tema ponovo je postala aktuelna i zaintrigirala je javnost. Đole je opleo po Anabeli, a potom se ona osvrnula na njegovu izjavu.

- Ne zanima me šta on ima da kaže, za mene govore dela, kao i za njega. Ja se nikada u životu nisam odrekla svog roda, dok on jeste. Za početak rođenog brata, pa Lune prošle godine. Međutim, ove godine je to bila druga priča za Lunu jer je pobedila, eto ko je on. Za rođenog sina nema šta lepo da kaže - zaključila je pevačica, koja s pojedinim članovima porodice Đogani nije u dobrim odnosima.

Foto: Pink.rs

Kod Atijasa je, ipak, drugačija situacija - sa svima se odlično slaže, ponajviše s bivšim mužem Andrejom, čije je prezime ipak odlučila da zadrži.

- Ostavila sam prezime bivšeg muža jer od svoje 20. godine nisam Bukva, to je više od pola života. Volim svoje devojačko prezime, ali se odavno ne osećam kao Bukva. Kada sam razgovarala sa ćerkom i rekla joj da ja možda više neću biti Atijas, rekla je da se ne slaže i da će biti tužna zbog toga. Takođe je i Andrej rekao da ništa ne menjam i da njemu ne smeta - objasnila je Anabela i dodala je njihova ćerka Blankica novonastalu situaciju odlično prihvatila.

Foto: Pink.rs

- On kada dođe u Beograd prespava kod mene, iako ima kuću u Pančevu. O svemu smo razgovarali. Blankica je kako bistra, sve je jako dobro podnela.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Đole Đogani

'