AKTUELNO

To je jedan od razloga zbog kojeg sam ja prestala da se bavim muzikom - rekla je ona.

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena, izuzetno je tužna i ne može da preboli smrt svog oca. Iako je mislila da će joj vremenom biti lakše, na pomenu posle 40 dana priznala je da joj je i dalje mnogo teško.

Jelena Jevremović smatra da su pevači mnogo više dali publici nego svojoj deci i zato je prestala da se bavi muzikom.

Foto: TvPink Printscreen

- To je jedan od razloga zbog kojeg sam ja prestala da se bavim muzikom. To tati nikada nisam rekla jer me direktno nije ni pitao. Ja kada sam se ostvarila kao roditelj shvatila sam koliko su meni roditelji falili pogotovo tata, dešavalo se da ga po šest meseci ne vidim... Bio je na tim turnejama u Rusiji, Belorusiji, Americi, Novi Zeland... Dešavalo se da ne znamo ni na kom je kontinentu - rekla je Mikijeva ćerka i dodala da želi uskoro da objavi svoju prvu autobiografiju:

- Ona je veoma autentična i zanimljiva i uopšte kako sam se povukla, zašto... kako ljubav može da utiče na čoveka. Jedno potpuno blesavo stvorenje, oštećenu dušu, koja nje odavala takav utisak. Među hiljadama ljudi koje sam znala pojavila se jedna osoba čije je postojanje bilo dovoljno da promenim ceo svoj život i pogled na život - istakla je ona u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Autor: B. R.

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

'