AKTUELNO

Nisu stale!

Gošće večerašnje emisije "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića bile su, između ostalog, zadrugarke Ivana Šopić i Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da njih dve više nisu drugarice zbog toga što Ivana smatra da se Jeleni sviđa njen bivši dečko Filip Đukić, te su o tome večeras pričale i u emisiji. Na samom početku je Ivana rekla da ne može da kaže da se nikad neće pomiriti sa Jelenom, ali je onda krenulo prepucavanje.

Znaš kako, sve što sam rekla da nikad neću, demantovala sam sebe u životu. Da, mislim da joj se sviđa Filip, a mislim da se ona njemu ne sviđa. Pitao si me kako se to desi da se posvađamo, pa postupcima. 100 puta smo imale nesuglasice ali se to reši, a ovakvi postupci bi me i u stvarnom životu iznervirali. Tamo je lako da ispadneš lud, a on je meni pomogao. Dok ne vidim sama, ne verujem nikome, ali njeni postupci su me naveli da to pomislim i ne mogu da tvrdim, ali mislim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za njih misterija izgleda tamo, ujutru sa ovim, uveče sa onim. Ja napolju imam više muških prijatelja nego ženskih i dokazaću kako ja izgledam kad se zaljubim. Filip mi je prijatelj i ništa više. Mnogi me krive što se ja kao mešam, zamerali su mi što svi ti njihovi muškarci dođu kod mene, pričaju sa mnom. Vreme će pokazati - odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda zato što svakog muvaš. Ona dođe spava sa nama u krevetu, meni je to bolesno, i sramota me što ja to moram drugarici da objašnjavam. Moj bivši momak je dosta labilan i žene ga koriste - odgovorila je Ivana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Amidži Šou

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Zadruga

'