AKTUELNO

Glumačka ekipa najzahtevnijeg Pinkovog projekta dobila je veliko pojačanje!

Serija “Crveni mesec”, koja predstavlja najznačajniji, a trenutno i najgledaniji projekat TV Pink, oduševila je milionski auditorijum koji svakog radnog dana od 21 čas prati dešavanja u Srbiji pred Prvi svetski rat. Publika se već saživela sa glavnim junacima – članovima porodice Stanimirović, Ružičić, kraljevskom porodicom, stvarnim istorijskim, ali i onim fiktivnim ličnostima.

Ono što, pored veoma bogate scenografije i kostima, fenomenalne glume i maestralne režije, privlači publiku, svakako je i više paralenlnih radnji,  u kojima se konstantno pojavljuju novi likova koji stvaraju nove zaplete. Tako se brojnoj ekipi proteklih dana na setu u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima pridružila i jedna internacionalna glumačka zvezda – Jevgenij Volovenko.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Jedan od najpopularnijih glumaca u Rusiji i nekadašnji model, četrdesetsedmogodišnji Jevgenij, ima u svom opusu više od 65 uloga, a u seriji “Crveni mesec” tumači lik Aleksandra Aleksandroviča Krasilnikova, šefa ruske tajne službe “OHRANA”, koji sa specijalnim zadatkom stiže u predratni Beograd.

Nisam siguran da li smem da pričam puno o svom liku, ali znam da je “Crveni mesec” veliki projekat. Tumačim lik Aleksandra Aleksandroviča Krasilnikova, čoveka koji je zaista postojao u istoriji, on je organizovao službu za zaštitu cara u tadašnjoj carskoj Rusiji. Zahvaljujući njemu, u ovoj službi prvi put pojavili se ženski agenti i to će to biti prikazano u “Crvenom mesecu”. Aleksandar je pametan, tačno zna šta želi. Mozda mu ne uspeju uvek, ali on ima određene planove, određene ciljeve, a kroz pokušaj realizacije tih planova, pokazuju se i slabosti ovog lika. Ali s obzirom na to da sam tek počeo da snimam, možda će doći i do nekih većih promena u Aleksandrovom karakteru – rekao je Jevgenij.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

U seriji on najviše scena ima sa Jelenom Gavrilović, koja tumači lik ruske knjeginje Olge Nikolajevne Nariškine, takođe pripadnice tajne službe “OHRANA”.

Znate, odlično joj ide. Vidim njen stav prema ulozi, prema izgledu i imidžu. Činjenica je da Jelena ima većinu svog teksta na ruskom jeziku, budući da tumači lik ruske knjeginje Nariškin, a samim tim ona ima najteži zadatak - da nauči jezik i znam koliko je to teško. Njen pristup je profesionalan, vidim da su svi koji rade na ovom projektu profesionalni, kao i ja – otkrio je Jevgenij svoje utiske o glumi sa Jelenom Gavrilović.

Na Jevgenija je snažan utisak ostavio kompleks filmskih studija u Šimanovcima, s obzirom na to da mu je ovo prvo snimanje u Srbiji.

Znate, odmah mi se učinilo kao da sam stigao u Holivud, sve je izgledalo tako. Kada sam tek ušao u Šimanovce, i video sve ove studije, stvarno sam se osećao kao da sam u Holivudu, pa sam se i samim tim osećao nekako većom zvezdom. Da, mnogo je lepo ovde, komforno i veoma profesionalno – podelio je Jevgenij sa nama utiske posle snimanja.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Kako je tek počeo sa snimanjem, Jevgenija očekuje još oko dve nedelje rada na seriji, a da biste videli sa kakvim skrivenim namerama njegov lik Krasilinkov stiže u Beograd i kakva će atmosfera zavladati s njegovim dolaskom, ostanite uz nove epizode serije “Crveni mesec”, svakog radnog dana u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Evgeniy Volovenko

#Jevgenij Volovenko

#Roman Majetić

#serija

#serija Crveni mesec

'