AKTUELNO

Zadrugarka ostala bez teksta prvi put!

U Beloj kući održavaju se još jedne ,,Nominacije", a ove noći zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji su ove nedelje bili izabrani za potrčke.

Mirko Gavrić ustao je kao naredni zadrugar i izabrao svoju stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Lazarom nisam provodio vreme, stekao sam neko mišljenje o njemu, ali da kažem da je to nekompletirano mišljenje. Što se Miljane tiče, zna se, kao pas i mačka. Varnica je bilo i na početku, pretpostavljam da će biti i do kraja. To što cenim kod nje jeste što je direktna, ona i sama kaže da je ljubomorna. Nas dvoje smo pružili prijateljsku ruku, dao sam joj drugu šansu, nije me iznervirala. Tako da glas dajem Zoli - prokomentarisao je Mirko, a Miljana se samo smeškala.
Zola i ja smo pričali dosta, savetovali smo se međusobno. Što se tiče Miljane, ona se meni pokazala kao izuzetan prijatelj. Smatram da je do sada bila prijatelj i da će mi ostati i nakon rijalitija. Tako da šaljem Zolu u izolaciju - rekla je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je meni zabola nož u leđa, zbog nekih ličnih frustracija, pokazala se kao loš čovek. Tako da šaljem Miljanu u izolaciju - bio je kratak Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'