AKTUELNO

Pevačica i aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" Saška Karan u stanu na Voždovcu živi sa ćerkom Miljom i suprugom Aleksandrom Gazivodom.

Iako mnogi od domaćih javnih ličnosti očekuju luksuzne domove prepunih preskupog nameštaja i brendiranih detalja, to kod pojedinih glumaca i pevača, kao i kod Saške Karan, nije slučaj - njoj te stvari, po svemu sudeći, nisu bitne, te novac koji zarađuje investira na drugačije načine. Ipak, u njenom domu sve je lepo, uredno i čisto - svetla dnevna soba okrečena je u svetle tonove, središnje mesto zauzima jarko zeleni tepih sa stočićem, iza kojeg su dvosed i trosed, u kom svi članovi porodice udobno gledaju televiziju.

Foto: Pink.rs

Odmah pored police za TV nalazi se beli orman sa ogledalom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kuhinja, u kojoj Saška provodi najveći deo vremena, okrečena je u žuto, dok su kuhinjski elementi bele boje. Na drvenom trpezarijskom stolu i stolicama Milja i Aleksandar uživaju u pevačicinim obrocima i porodičnim razgovorima, koji ih opuštaju.

Foto: Pink.rs

Iste boje su i zidovi hodnika, u kom dominiraju elementi bele boje - ogledalo, čiviluk, kao i vrata ostalih prostorija.

Foto: Pink.rs

Jedna od njih jeste i spavaća soba, okrečena u tirkiznu boju. Središnje mesto zauzima tepih s cvetnim elementima, a u sobi se još nalaze i kauč, kao i ormar, sličan onom iz dnevnog boravka.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kupatilo je opremljeno svim potrebnim elementima, a umesto kade, porodica Gazivoda odlučila se za praktičnu tuš kabinu.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Gazivoda

#Dom poznatih

#Saška Karan

#Zadruga

#pevačica

'