AKTUELNO

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Sinoć je u bioskopu jednog tržnog centra održana premijera drugog dela Diznijevog hit filma "Zaleđeno kraljevstvo", u kom je naša glumica Jelena Gavrilović pozajmila glas glavnoj junakinji Elzi. Lepa glumica dobila je i laskavo priznanje - njena sinhronizacija je ušla u top 25 najboljih na svetu, kada je Elzin lik u pitanju, a pred kamerama "Premijere" priznala je zbog čega bi sve dame volele da se nađu u koži ove Diznijeve junakinje.

Foto: TVPink Printscreen

- Svaka žena u svakoj situaciji želi da bude Elza zato što je Elza kraljica, Elza ima neverovatne moći, sve vas može da zamrzne i onda da vas odmrzne kad hoćete... Elza je gospodarica univerzuma - zaključila je Jelena, koja je počastvovana što je dobila priliku da igra za decu.

- Deca su jako verna i neprocenjiva publika, to je onda ona zagarantovana publika koja raste! Tako da, svi oni kada odrastu i dalje će znati ko je Elza i voleće me, tako da malo smo privilegovani mi koji radimo za decu.

Foto: TVPink Printscreen

Jelena je, takođe, angažovana i u Pinkovoj hit seriji "Crveni mesec", na kojoj vredno radi. Ubrzo će svoj lik predstaviti i milionima gledalaca koji svakog radnog dana prate seriju.

- Ja se tek pojavljujem, ali ekipa vredno radi, svakog dana snimamo, tako da sam ja uspela da izmolim da dođem sa snimanja na ovu premijeru.

Autor: Pink.rs

#Crveni mesec

#Jelena Gavrilović

#Premijera

#RTV Pink

#zaleđeno kraljevstvo

'