AKTUELNO

Za sve okrivio Dalilu.

"Na koji način si ti zbog Ivane izgubio dostojanstvo, kada ti nju najstrašnije ponižavaš od početka?" - glasilo je pitanje za Filipa Đukića koje je voditelj Milan Milošević pročitao za vreme emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Da, tako je. Ja sam rekao o čemu se tu radi. Pričali smo ona i ja o tome. Ali, slažem se da se ja u poslednje vreme ponašam kako ne treba. Ona je zbog mene izgubila dostojanstvo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja smo razgovarali o tome. Nisam ja zbog njega izgubila dostojanstvo. Naravno, zbog sebe sam izgubila. To su moji izbori, to su moja opraštanja. To je moj izbor, ali volim njemu da tutnem tu krivicu - pričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Milan pročitao pitanje i za Cecu Kitić: "Kažeš da ne voliš lopove i da bi odmah reagovala. Što nisi reagovala kada je ukraden budžet?".

Ja sam mislila kada mi neko krade lično stvari, zašto bih reagovala na budžet? Trebali su da reaguju dole njegovi prijatelji - rekla je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje stiglo je za Nikolu Orozovića: "Da li više voliš da šamaraš po g*zi ili po licu?", a zbog ovog pitanja Nikoli nije bilo prijatno. On je tokom svog izlaganja za sve okrivio Dalilu Dragojević.

Neću da odgovaram na to. Sprdao sam se kada sam pričao o tome. Ovde pričaju svakakve gluposti tokom igre istine. To me pitaju zbog Daliline priče - rekao je Nikola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'