AKTUELNO

Kao što je najavljeno, od 15. oktobra kod svih kablovskih operatera na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore dostupna su četiri nova, potpuno profilisana kanala - Zadruga Live 1, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

S obzirom na to da za “Zadrugom” vlada veliko interesovanje, ne samo u Srbiji, već i u regionu, gledaocisada imaju mogućnost da putem četiri nova kanala 24 časa prate dešavanja iz rijalitija koji već trećusezonu zaredom nosi titulu najgledanijeg na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore omogućen je potpunuvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi 3“. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane sudruge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnikežele da gledaju.

Foto: Pink.rs

Osim toga, putem četiri nova kanala možete sva dešavanja pratiti bez cenzure, ali što je još bitnije – bezreklama. Tako gledaoci neće propusiti nijednu situaciju u “Zadruzi 3”, rijalitiju koji intrigira ceo region.

Kako ne biste propustili nijedan trenutak u hiper – rijalitiju “Zadruga 3“, potrebno je da kod svog kablovskog operatera potražite četiri nova kanala, Zadruga Live, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

Foto: Promo

Kako je pred zadrugarima još osam meseci, nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije inajturbuletnije situacije tek očekuju, zato već sada potražite četiri nova kanala “Zadruge“ i pratite kakose odvija stvaran život pred kamerama.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'