AKTUELNO

Želi da postane otac!

Lazar Jeremić pojavio se na proslavi koju je organizovala njegova bivša cimerka iz "Zadruge 2", Dragana Mitar. Ona je proslavila rođendan svog sina, ali i javnosti predstavila novu pesmu.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Za portal Pink.rs, Lazar Jeremić priznao je da uskoro pokreće svoj novi modni brend, a zatim je istakao i da li smatra da mu je Marko Miljković konkurencija, s obzirom na to da je Lunin dečko takođe nedavno pokrenuo modnu liniju.

Svašta nešto ima kod mene. Izbacujem novi brend čarapa, majica, donjeg veša... Pošto ide zima verovatno ću izbaciti i dukserice i trenerke. Nisam se konsultovao sa Miljkovićem, ali sam video da je postao kreator. Drago mi je za svakog ko je izašao iz Zadruge i to iskoristio na pravi način. Nije mi Marko sada konkurencija, ja nemam konkurenciju, imam svoj fazon - samouvereno je izjavio Jeremić.

Foto: Pink.rs

Jeremić je zatim pričao i o svom ljubavnom životu i istakao kako bi voleo uskoro da se oženi, jer je novac koji je zaradio u rijaliti programu "Zadruga" uložio u izgradnju nove kuće.

Na ljubavnom planu ima sve i svašta. Svaka hoće da se udaje i svaka hoće da bude sa mnom za noć. Moja najveća želja je da se oženim. Pošto sam novac iz Zadruge potrošio na kuću u Smederevu gde sam sagradio kuću od 95 kvadrata. Imam jednu kuću na selu i jednu kuću u gradu, a ovu kuću sam sagradio od svog novca iz Zadruge. Sada krećem da kupujem nameštaj i da je opremam - priča Jeremić i dodaje:

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ja sam trenutno slobodan momak, ali i te kako sam tu da svakoj devojci koja želi ljubav i pažnju, budem tu za nju. Želim da se oženim i da osnujem svoju porodicu - priznaje Lazar.

U nastavku nam je Jeremić otkrio da je i dalje u kontatku sa cimerima iz druge sezone, Anom Korać i Davidom Dragojevićem, sa kojima je imao veoma specifičan odnos tokom boravka na imanju. Takođe, Lazar je rekao i da bi prihvatio da im bude kum, ukoliko bi ga pozvali.

Foto: TV Pink Printscreen

Družim se i dalje sa Anom i Davidom. Posle ovog rođendana idem za Novi Sad, oni je tamo, ali se nećemo videti. Videćemo se u narednih nekoliko dana. Ana je trenutno otišla kod Soraje na rođendan. David i Ana uživaju. Stalno su zajedno. Ko zna da li ću im biti kum... Ako budem dobio poziv, prihvatiću naravno - govori Lazar.

Za kraj razgovora sa novinarkom portala Pink.rs, Lazar Jeremić rekao je da redovno prati "Zadrugu 3" i istakao da u Beloj kući boravi njegova bivša devojka Marijana Zonjić koju uskoro planira da iznenadi. ,
,U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte ceo intervju sa Jeremićem.

Autor: S.K. / R.L.

#Lazar Jeremić

'