AKTUELNO

Njena tužna životna priča je rastužila Minu i Filipa.

Iako Nataša Radan čuva svoju porodičnu tajnu i ne želi da je podeli sa rijaliti cimerima, ove večeri je ipak ispričala deo onoga što ju je zadesilo u životu i zbog čega je neretko tužna.

Naime, Nataša se poverila Mini Vrbaški i Filipu Đukiću da nije u dobrim odnosima sa svojom majkom i da je ostala bez oca kada je imala tri godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz Nikšića sam otišla kada sam bila šesti razred. Ne znam šta mi je sa majkom. Tatu nemam, umro je kada sam imala tri godine. Tata mi je bio ranjen u ratu, kasnije su mi rekli da je imao karcinom. Sa mamom nisam u dobrim odnosima ceo život, ali zadnje dve godine ne znam ni gde je. Mogla bih ja da pričam sa njom, ali ona je ostavila je polubrata i polusestru, oni su mali. Ostavila ih je njihovom ocu, tj. mom očuhu. Sa tatine strane imam samo strica, on živi u Kanadi. Sa mamine strane se čujem samo sa ujacima. Nisam u dobrim odnosima sa babom i tetkom. Kada sam ovde došla iz Crne Gore ja sam se super uklopila sa ovom ekipom, družila sam se sa starijima i čim sam završila srednju školu, odmah sam se zaposlila u nekom kafiću, imala sam odličnu platu - pričala je Nataša, a potom je zaćutala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi Veliki šef našao tvoju majku, ne bi volela da se sretnete? - upitala je Mina Natašu.
Ne bih uopšte volela da je vidim. Posvađale smo se. Nisam imala nikad dobar odnos sa majkom - rekla je Radanova, a onda zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Nataša Radan

'