AKTUELNO

Orila se Bela kuća zbog njihove svađe.

Ivana Šopić i Filip Đukić su ušli u verbalni okršaj tokom emisije "Pitanja novinara" i to zbog toga što se tatu majstor našao uvređenim jer ga je Šopićeva okarakterisala kao momka koji nije bio korektan prema njoj i da joj je uputio žestoke uvrede.

Prema Đukićevom mišljenju, on nije uradio ništa strašno i ističe da Šopićeva želi da ispadne žrtva, a on negativac. Kako su ostali nedorečeni za crnim stolom, njih dvoje su nastavili raspravu napolju.

Unormali se, spusti ton! Neću da se blamiramo tokom emisija - prišla je Ivana Filipu i započela raspravu sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zbog mene izgubila dostojanstvo, a ja kao kuliram i tebe namerno kanalim. Alo, psovka! Ti nisi realna, ne pričaš kako je bilo. Psovka "Sisaj k*rac", je l' to nešto zbog čega si ti izgubila dostojanstvo? Kao što si ti bila nervozna i ja sam. Ja to nisam uradio namerno da bih tebe ukanalio i da bih te opsovao. Pitanja koja meni stiću jeste da sam ja g*vno. Ja sam zbog tebe ukanalio Milicu - prekorio je Filip Šopićevu.
Ti si ukanalio Milicu jer nisi raskinuo sa njom. Zar sam ja odgovorna prema ribama koje ti ostaviš kao džukela? Filipe, ja sam sa tobom. Deo tvog karaktera je što si ispao džukela prema Milici? Zašto ti nisi raskinuo sa Milicom? - vikala je Ivana na Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Deo tvog karaktera je što si se ti iste večeri poljubila sa mnom - dodao je besno Filip.
Mi tada nismo bili zajedno. Niko se nije osećao loše zbog mene, a zbog tebe se devojke osećaju loše. Kada pričaju da si ti džukela, to pričaju jer ti to radiš. Ti si taj zbog kojeg se dve devojke osećaju loše. Što ja da mislim na Milicu, to je bila tvoja devojka - uzvratila mu je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

'