AKTUELNO

Jedva stvar mu se posebno svidela na telu Đoganijeve.

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, objavio je video-klip tokom kog je komentarisao novi spot pobednice ,,Zadruge 2" i pevačice Lune Đogani ,,U ljubavi luda".

Iako je bio očaran Luninim izgledom, kao i njenim atributima, Ilić je ipak imao nekoliko zamerki, te je spomenuo i Kristinu Kiju Kockar. Ono što se Bogdanu nije svidelo , jeste Lunina promena boje.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Očajno joj stoji ova boja kose, kao neko ko se razume u modu, ne sviđa mi se ovo. Zar ona nije plava? - bio je ironičan Bogdan.

Ono što je jutjuberu još više privuklo pažnju jesu Lunine grudi, u koje je pevačica po izlasku sa velelepnog imanja ugradila silikonske implante.

Foto: TV Pink Printscreen

Za grudi dve desetke, naučila je od Kije koja je tu priča, ako me razumete? Videla je da dobija minuse od mene u ocenjivaju, pa je verovatno rekla svom timu ljudi : ,,Mislim da je rešenje da mi porastu s*se". Definitivno odličan potez od strane Lune Đogani - prokomentarisao je Ilić.

Bogdan je takođe izneo mišljenje da mu se Lunina odevna kombinacija kroz par kadrova nije svidela, pa je odlučio da je iskopira i od crne kese za smeće, rekreirao njen stajling.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Autor: O. Bogdanović

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Kristina Kija Kockar

#Luna Đogani

'