AKTUELNO

Ovom pričom je dirnuo svoje cimere.

Nikola Orozović je tokom večerašnje "Igre istine" priznao sa knedlom u grlu kakva ga je životna priča zadesila u životu. Naime, Nikola je morao da se izbori sa problemima koje su zadesile njegovu porodicu, a ova priča je rasplakala većinu zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Nikola otkrio zadrugarima da je njegov otac zapao u delirijum i da se odao alkoholu, zbog čega je imao problema u porodici, on je nastavio svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle delirijuma ja živim u strahu da on može da umre. Dolazi situacija da moja majka želi drugog čoveka. Ona je želela da se odvojimo. To je meni teško palo, ja nisam želeo da se odvojim od oca. Tada nastaju problemi sa majkom. Počeo sam da dobijam glavobolje, išla mi je krv na nos zbog nervoze. Pucao sam, pravio sam probleme u školi. U tom momentu se moj otac posle 10 meseci vraća iz zatovra. Ja uzimam stvari i idem kod njega. Sa majkom sam se posvađao. Odlazim kod oca za kojeg znam da pije, ali ja sam želeo da mu pomognem. Ja živim sa njim. Sve te godine, baka i deka su bili uvek za mene. Živim sa ocem, majku ne viđam. Operisao sam se, prolazim pored majke, a ne komuniciram sa njom. U osnovnoj školi nisam bio dobar đak zbog svega ovoga. U srednjoj školi sam bio odličan đak, počeo dam da učim, trening me izvukao iz svega ovoga. Stvari idu na bolje, otac i dalje pije, ja ga učim nekim stvarima. Završavam srednju školu, upisujem fakultet. Stiže pismo da moj otac mora da isplati osiguranje onom čoveku kojeg je udario. To je veoma velika cifra. Srećom, moj otac nije imao imovinu na svoje ime, sve je bilo na moje ime, tako da ništa nisu mogli da mu oduzmu. Ta cifra je preko 10.000 evra. Na fakultetu sam bio veoma dobar, imao sam prosek preko devet. Pare su počele da kapaju sa strane. Izgradio sam sebe i drago mi je zbog toga - pričao je Orozović sa knedlom u grlu i nastavio:
Dolazi 2017. godina kada radim kao mašinski inženjer. Počeo sam da dobijam platu, dobijao sam novac i od fitnesa. Radio sam, išao na fakultet, išao sam na treninge. 2017. godine dajem otkaz, upisujem master u Beogradu. Selim se za Beograd opet sam. Odlučio sam da zaradim veću lovu, odlučujem se da odem za Ameriku. Radio sam tri posla, od ponedeljka do nedelje. Radio sam po 18 časova, a nekad i 20. Prvo što sam uradio pošto sam se vratio u Srbiju jeste da sam otišao u zagrljaj majci. Od tog momenta sam se pomiri sa majkom i ne želim da se ikada više svađamo - pričao je Orozović plačljivim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Radim na tome da se sestra i otac ponovo pomire. Propao mi je posao sa fitnesom, izgubio sam novac. Sav novac koji moj otac duguje se skidao sa računa. U tom momentu ja padam u bedak, jer taj novac nisam dao svom ocu. Mislio je da priča sa vozačem taksija, nije znao da sam mu sin. Dešava se da moj otac prestaje sa alkoholom, radio sam na tome, plaši se lekara i igala. Morao sam sa time da se borim. Telo se naviklo na alkohol, u momentima kada ga nema psiha radi svoje. Njegov mozak više nije radio, to nije bio otac koga znam - pričao je Nikola.

Autor: D. B.

#Nikola Orozović

'