AKTUELNO

Oni će se boriti za opstanak u Beloj kući.

Petak veče je u Beloj kući rezervisano za nominacije, a ovonedeljni potrčci su bili Nataša Radan i Lazar Čolić Zola. Zadrugari su svojim glasovima odlučili da u izolaciju ide Zola, a on je jedan od ukućana koji će se boriti za opstanak u "Zadruzi 3".

Nakon što je Zola nominovan od strane zadrugara, on je dobio mogućnost da se oglasi povodom ovoga.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenadila me Borina nominacija. Ja njega nikada ne bih nominovao. Zaslužujemo i jedno i drugo da popričamo i popijemo kafu. Mislim da ću biti ja taj koji ću je pozvati da popričamo, ako Miljana ne bude htela, okej. Malo me iznenadio Janjušev komentar, jer se dvoumio koga će nominovati. Isto povodom Miljaninog izlaganja, ne želim da me njeni glasači podržavaju - rekao je Zola, a nakon njega je dala svoj komentar i Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala ovoliko pozitivnih komentara. Želim da se zahvalim svima koji me nisu poslali u izolaciju - rekla je Radanova.

Voditelj Ognjen Amidžić je najpre podigao Nikolu Orozovića, Svetlanu Cecu Kitić, Ivana Gajića i Filipa Reljića. Prethodnih sedam dana i publika glasala, a najmanju podršku je dobio Ivan Gajić, te će on pored Zole provesti noć u izolaciji i boriti se za opstanak u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zadruga

'