AKTUELNO

Svaki koncert ove popularne pevačice moćnog glasa bio je, po mnogo čemu, poseban doživljaj.

Kaliopi Bukle je koncertom u Banjaluci, u Banskom dvoru održala sedmi po redu veličanstveni koncert na svojoj aktuelnoj turneji.

Foto: Promo

U poslednjih nedelju dana održala je sedam spektakularnih koncerata - turneju je započela u Hrvatskoj koncertom u Zagrebu, a potom je nastavila sa koncertima u Tuzli, Banjaluci, Mostaru, Zenici i Sarajevu, a zatim je održala još jedan koncert u Banajluci zbog velikog interesovanja.

Foto: Promo

Kruna turneje po Bosni i Hercegovini bio je koncertu Sarajevu, u prepunom bosanskom Kulturnom centru.

Foto: Promo

Svaki koncert ove popularne pevačice moćnog glasa je po mnogo čemu poseban doživljaj - Kaliopi je iz večeri u veče oduševljavala svojim uvek raskošnim vokalom, energijom i emotivnom interpretacijom, odličnim pratećim bendom i kvalitetnom produkcijom.

Foto: Promo

Publika je uglas pevala hitove poput „Probudi me“, „Ljubičice“, „Crno i belo“, „Dali me sakaš“, „Rođendan“, „Kesteni“, „Vučica“, „Melem“, „Dona“ i mnogih drugih, koje su obeležile blistavu dugogodišnju karijeru ove pevačice.

Foto: Promo

Foto: Promo

Razgaljena publika je Kaliopi u svim gradovima dočekivala i ispraćala sa pozornice ovacijama.

Foto: Promo

Uprkos iscrpljujućem tempu i zahtevnim koncertima, za fanove je makedonska zvezda nakon svakog koncerta upriličila druženje, potpisivanje autograma i fotografisanje.

Kaliopi je fanove posebno oduševila akustičnim izvođenjem hitova "Crno i belo" i "Bato (Rođeni)", koje je uvek izvodila i na bis.

Foto: Promo

Autor: M. Đurović

#Kaliopi Bukle

#pevačica

'