AKTUELNO

Za nekoliko dana putuje u Poljsku!

U Poljskoj se ove godine održava izbor za dečiju pesmu "Evrovizije", a Srbija sa velikim ponosom šalje našu predstavnicu, Pinkovu zvezdicu Dariju Vračević. Ona ne skriva da je uzbuđena zbog toga što će za samo nekoliko dana otputovati u Poljsku, gde je, pored samog takmičenja, čeka puno obaveza.

Uzbuđena sam, ostalo je još par dana da odletimo u Poljsku, jedva čekam! Sve je spremno, jako mi je drago što je sve tako ispalo, mnogo bolje nego što sam očekivala, a o nastupu neću da vam otkrivam ništa jer je to iznenađenje (smeh). Videćete ako me budete gledali 24. novembra, mislim da u 16 časova počinje - rekla nam je Daka.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Publika u Srbiji i regionu imala je priliku da upozna Daku kroz najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", a ona je uvek isticala da joj je najbitnije druženje sa drugarima. Tako se oseća i kada je dečija Evrovizija u pitanju.

Imamo grupu na Instagramu, svi smo se zbližili i upoznali i jako mi je drago. Moram da napomenem da sam snimala i lajv na Instagramu sa devojčicom koja će predstavljati Španiju, nas dve smo se baš zbližile. Raduje me druženje, pogotovo zato što su iz drugih zemalja, da vidim kako ćemo da komuniciramo, mada pričamo na engleskom, svako ga razume, tako da mislim da neće biti problema - rekla je Daka.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Na samom kraju, ne možemo a da ne pomenemo da se Srbija ove godine na kladionicama visoko kotira, te da ima velike šanse za pobedu. Darija nam je istakla da se tome nije nadala, ali da bi volela da donese pobedu!

Nisam očekivala i stvarno bi bilo super da Srbija prvi put pobedi na dečijoj Evroviziji. Nadam se pobedi - rekla nam je iskreno Daka.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ceo intervju sa Darijom možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

#Dečija Evrovizija

#Pinkove zvezdice

'