AKTUELNO

Miljana nije mogla da prećuti!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Na početku emisije Marko Janjušević Janjuš ispričao je idealan tip muškarca Nataše Radan, koji mu je pre toga zadrugarka ispričala u izolaciji. A potom je voditelj pročitao prvo pitanje za Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je lepo prema Ivi da sa Jelenom evociraš uspomene vaše? - glasilo je pitanje.
Mi smo samo odgovarali na Vladimirovo pitanje, ja apsolutno nisam ništa pričao - ispričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je pitao, da li sam prenoćila kod njega, da li smo išli da gledamo film i tako to. I to je trajalo kratko, nekih pet minuta - dodala je Jelena.
Ja za to nisam znala, bilo bi lepo da jesam, ali ako je to bilo osnovno pitanje, to je to, nemam komentar - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nazivali smo je damom, kad je krenula ka hotelu, međutim Vladimir se zaigrao, šta je pričao u hotelu ne znam, ona se tako ispalila u hotelu, gde je rekla da bi bila sa Vladimirom, da je sa Minom imala raspravku, da ne citiram sada...
Ma ja sam ostavila prostor i rekla šta će biti - biće. To što se tiče mene kao dame, ja nisam ustala i rekla da sam dama ni da trebaju da me gledaju kao damu - odgovorila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'