AKTUELNO

Danas je počeo da jede, treba da mu skinu konce, ali svi mu savetuju da ostane u bolnici još neko vreme - otkriva Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana za naš portal.

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača operisan je pre oko nedelju dana u Kliničkom centru Srbije, a on se, kako je Pink.rs prvi pisao, javio lekarima u Urgentnom centru kako bi prekontrolisao svoje zdravstveno stanje, budući da se u poslednje vreme žalio na bolove. Bori je tokom rutinskog pregleda pronađen tumor na debelom crevu, a odmah mu je izvršena operacija na klinici za digestivnu hirurgiju.

Drljača se nakon uspešne operacije oporavlja u bolnici, a kako kaže njegova bliska prijateljica i koleginica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, za koju se u proteklom periodu pisalo da je u emotivnoj vezi sa pevačem - Borino stanje nije nimalo naivno.

Foto: Privatna arhiva

- Prvo da razjasnim, ja nisam njegova devojka, ja sam mu prijateljica, snimili smo duet ''Nagazna mina''. Ja sam verena žena, pred brakom sam, Bora i ja smo kućni prijatelji. Ja sam se čak družila i sa njegovom pokojnom ženom Radom - počinje priču pevačica za Pink.rs i otkriva da je Bora danas počeo da konzumira hranu, kao i da će mu uskoro skinuti konce, ali i da će pevač morati još neko vreme da bude u bolnici.

Ja sam danas bila kod Bore, on je dobro, dobro je podneo operaciju. Operacija je prošla uspešno, ima dobrog doktora, on je ustao iz kreveta, on mozda čak i u ponedeljak izađe iz bolnice. Savetujemo mu da ostane tamo ipak još desetak dana jer u bolnici ima neophodnu negu. Treba da mu skinu konce, rana lepo zarasta. Počeo je da jede danas, ustao je iz kreveta - kaže pevačica za Pink.rs i dodaje da je Bora otišao kod lekara s namerom da prekontroliše bubreg.

Foto: Privatna arhiva

On jednom godišnje ide na kontrolu, otišao je na kontrolu bubrega, budući da mu je ranije zbog tumora odstranjen jedan bubreg, bio je na skeneru i ustanovili su mu tumor na debelom crevu. Nije naivno to, ali nije ni strašno. On jedva funkcioniše sada, neće raditi, zvali su ga na nastupe, ali on ne želi da nastupa, ići će samo na snimanja novogodišnjih programa - završava pevačeva prijateljica.

Podsetimo, pevač je za Pink.rs odmah nakon operacije poručio da se ne predaje, te da je jači nego ikad.

Autor: Pink.rs

#Bora Drljača

'