AKTUELNO

Kulićeva nije mogla da dođe sebi.

Naredni gost u emisiji radio "Amnezija" bio je Lazar Čolić Zola, koji je pre toga od voditelja Baneta Čolaka i Bore Santane naručio pesmu za svoju cimerku iz sobe za izolaciju. To je bila pesma "Promjena", koju izvodi Amar Gile Jašarspahić, a bila je posvećena Nataši Radan. Zola je progovorio o fizičkom nasrtaju na njega od strane Miljane Kulić, pa priznao da je nakon te situacije počeo da primećuje devojke.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, Pink.rs/R. Lazarević, E-Stock

Što se tiče udarca, kada sam ga primio, jedno oko mi je bilo zatvoreno. Sutradan sam imao osećaj kao da mi se otvara i treće. Možda je dobro što sa dobio taj udarac, bolje vidim neke stvari. Moj vid umesto da bude kraći, proširuje se - priznao je Zola, a onda počeo da komentariše devojke u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da se zahvalim bratu Tomoviću što mi je pružio priliku da bolje upoznam Natašu. Dug je period pred nama, videćemo šta će se izdeševati. Sinoć sam primetio i Ivanu Krunić, jako simpatična devojka. Ako bi iko bio srećan, to bi bila Miljana (da uđe u vezu). Ali još je rano da se priča - pričao je Čolić.

Dok je Zola pričao o devojkama u kući, Miljana je pokušala da se sakrije od kamera u pabu i sve vreme plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Nataša Radan

'