AKTUELNO

Čim je saznao za ultimatum, Savićević je odlučio da se na svadbenom veselju svoje ćerke ne pojavi ni on.

Proslavljeni fudbaler Dejan Savićević nije prisustvovao venčanju svoje ćerke Tamare koja se udala prošlog vikenda, što je podiglo veliku prašinu u javnosti, a sada se kao glavni razlog za njegovo odsustvo navodi njegova partnerka. Naime, Savićević je godinama u vezi s Podgoričankom Jelenom Babić sa kojom njegova ćerka Tamara navodno već duže vreme nije u dobrim odnosima, zbog čega nije želela da je vidi na svom venčanju s fudbalerom Aleksandrom Kapisodom, piše Kurir.

Foto: Facebook /Printscreen

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: "Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja". I zaista nije prisustvovao ceremoniji - tvrdi izvor i dodaje da je Tamara zbog toga bila veoma tužna.

Foto: Instagram /Printscreen

- Tamari nije bilo svejedno jer je veoma vezana za oca. Oni su u dobrim odnosima, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njegovu partnerku ne može da smisli. Postoji tu neka dublja priča zbog čega njih dve ne govore, ali to znaju samo oni. Bez obzira na celu porodičnu situaciju svadba je protekla fenomenalno - rekao je pomenuti izvor.

Autor: Pink.rs

#Dejan Savićević

#Tamara Savićević

'