AKTUELNO

Nisu ostali dužni jedno drugom.

Brat Gagija Đoganija, denser Đole Đogani poručio je bivšoj snajki Anabeli Atijas da joj je potrebna pomoć i da treba da porazgovara sa nekim ko će je usmeriti i posavetovati da ne iznosi lažne informacije vezane za raspad popularne grupe ''Funky G''.

Foto: TVPink Printscreen

Anabela je u jednom intervjuu otkrila da je za raspad spomenute grupe zaslužan upravo brat njenog bivšeg supruga Gagija, Đole Đogani.

Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi. Za propast krivim Đoleta Đoganija zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kom je trebalo da radim za 100 evra po nastupu. U slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živela sa decom - izjavila je pevačica.

Đole Đogani, kada je saznao šta je Atijasova izjavila oštro je negirao njene navode, pa poručio da je ona osoba kojoj treba pomoć i da posle razvoda i raspada grupa živi kao miš.

Foto: Pink.rs

Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze. Kakvih 100 evra, kakvi bakrači! Gde je taj ugovor za koji prvi put čujem, neka ga pokaže. Stan koji ima više od 80 kvadrata Gagi je ostavio njoj, zbog dece. On živi kao miš tamo iza pijace, a njoj je dao stan, eto kakav je on. I nakon rastanka ona je nastavila da bude “Fanki dži”, da peva te pesme i dalje, a ne Gagi koji je bio lider. On je bio lider grupe, a ona pevačica, koja je, nažalost, postala supruga i koja je uzela imovinu i posao. Uzimala je po 4.000, 5.000 evra po nastupu. Zato je Gagi propao i sada je u “Zadruzi” - poručio je Đogani, a onda se navodovezao na naslove koji su govorili da se odrekao bratanice Lune zbog njenog učešća u rijalitiju ''Zadruga'':

Foto: Printscreen YouTube/IDJ

Sve ovo Anabela radi jer joj je krivo što smo se Vesna i ja ogradili od Luninog ponašanja u “Zadruzi”. Rekli smo da je preterala i da to nema smisla, ali da je ona naša, nismo je se odrekli, ja sam njen stric. Ona je ušla kao Luna Đogani, sa našim prezimenom, koje je brend - rekao je Đogani.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Đole Đogani

'