AKTUELNO

Zavirite u dom popularne učesnice 'Zadruge'.

Jelena Pešić, aktuelna zadrugarka, privukla je veliku pažnju kada je najavljeno njeno učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Naime, Jelenino ime bilo je jedno od prvih koje je naš portal objavio kao učesnika "Zadruge 3", a svi su bili oduševljeni njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je osvojila simpatije publike, ali i zadrugara, a glavna tema je bila njena veza sa Stefanom Karićem. No, mi smo rešili da to ostavimo po strani i zavirimo u njen porodični dom.

Kako se može primetiti, njenim domom dominiraju zemljani tonovi, a svaki detalj kao da ima svoju priču i razlog zašto je tu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Posebnu pažnju privlače staklena vrata koja su urađena tehnikom vitraž, dok je pored njih stavljena glomazna lampa koja se savršeno uklopila u prostor.

Foto: Privatna arhiva

Terasa je očigledno omiljeno mesto gde Jelena voli da provodi vreme, a u prilog tome govori i slika na kojoj ona sedi sa svojim bratom Pecom, o kom je pričala u Zadruzi.

Foto: Privatna arhiva

Naime, Jelena je pre nekoliko nedelja otkrila Ivani Šopić da potiče iz veoma imućne porodice, koja je sav novac dala na Pecino lečenje. 

Moji su imali mnogo para, deda je radio u Parizu, tatin otac, imao je svoju liniju venčanica. Znaš koliko je para imao.. Onda kada se Peca razboleo, sve se poremetilo. Baba je došla kući zbog nas, sve neke pare su odlazile na lečenje, tata nije mogao da nastavi posao. Sve se promenilo, morali su ovde da budu. Od tolikih para, imamo dosta zemlje, dva placa, ali ništa nisu pametno uradili sa tim parama, jer su upali u problem sa Pecom. Tu je sve stalo! Sad je došlo do toga da moj tata vozi kamion, ja radila, mama ne radi - ispričala je Jelena, a tu priču je za naš portal potvrdila i njena drugarica Dijana:
Njeno odrastanje je bilo sjajno, ima divnu porodicu koja joj je mnogo privržena. Ima dva brata i generalno, mislim da je to porodica koju svako može da poželi. Bilo je nekih priča o njenom bratu Peci, koji ima Daunov sindrom, ali to je prihvaćeno kao normalno, on je veoma vezan za Jelenu i oni funkcionišu kao jedna prava porodica i baš je podržavaju - ispričala je Dijana.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Jelena Pešić

#Zadruga

'