AKTUELNO

Da li možete da pretpostavite o kome se radi?

Pevač Sloba Vasić proslavio se u jednom muzičkom takmičenju, a njegov život obeležili su više skandali i burne ljubavne veze, nego pesme i muzika. 

Prva javna veza koju je imao bila je 2010. godine, kada se zabavljao sa manekenom Sandrom Obradović, koja je neposredno pre toga završila učešće u rijalitiju "Farma". Kako se spekulisalo, pevač joj je tada posvetio pesmu "Ti si loša" koja se našla na njegovom albumu, ali to nije potvrđeno. 

Foto: Kobra

Sandrina i Slobina veza nije potrajala, a on se nakon toga zabavljao sa još nekoliko devojaka, među kojima se našla i ćerka njegovog kolege Topalka, Helena. Nedavno je Sloba bio u žiži javnosti kada je odjeknula vest da se navodno posvađao i potukao sa svojom devojkom i njenim bratom u jednom stanu u Novom Sadu, zbog čega je priveden u policijsku stanicu. Pevač je pušten da se brani sa slobode, uz krivičnu prijavu i izrečenu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici Bojani sa kojom se sukobio.

Izgleda da je Sloba odlučio da ostavi sve iza sebe, pa je danas sa fanovima podelio fotografiju iz detinjstva.

27 godina kasnije - napisao je Sloba u opisu fotografije, koja je dobila veliki broj lajkova i oduševila njegove pratioce.

Foto: Printscreen Instagram/slobavasic_official

Autor: N.V.

#Sloba Vasić

'