AKTUELNO

Baš na ovom mestu mnogobrojni gosti mogu uživati u njenom raskošnom glasu.

Pre nešto više od mesec dana Željko Mitrović otvorio je u beogradskom hotelu "Hajat" džez klub "Ellington's" koji, inače, postoji otkako se "Hajat" otvorio, a 15 godina nije radio. Beograd se od tada nalazi ponovo na svetskoj džez mapi, a na otvaranju goste je zabavljala Tanja Jovićević, koja u "Ellington's-u" nastupa svake nedelje, od ponedeljka do srede.

Foto: Promo

- "Ellington's" je nešto što je ovaj grad učinilo mnogo zabavnijim, a drugo - vrlo je bitno, jer se tu okupljaju muzičari koji su zaista veliki profesionalci i umeju da zabave narod - sumirala je utiske u emisiji "Premijera", gde nije krila zadovoljstvo što je prestonica dobila jedno ovakvo mesto za druženje i uživanje u kvalitetnom muzičkom programu, ali i svetskom ambijentu.

Foto: TVPink Printscreen

- Dobili smo jedino mesto gde zaista možete čuti ljude kojma je ovde sada baza i moram da priznam da je trebalo dosta hrabrosti da se danas ovde nešto ovako desi. Svako ko dođe ovde ostane celu noć i zabavi se jako dobro - zaključila je Tanja.

"Ellington's" je, inače, otvoren je za svoje posetioce svakog dana, osim nedelje, od 21h do 02h, a petkom i subotom posetioci mogu uživati u sjajnom provodu čak do 03 sata posle ponoći.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: Pink.rs

#Tanja Jovićević

'