AKTUELNO

Kaže da su tegobe prošle i da oporavak teče po planu.

Pevač narodne muzike Bora Drljača pre nekoliko dana operisao je cistu na debelom crevu u Kliničkom centu Srbije, gde se još uvek oporavlja na odeljenju digestivne hirurgije. Sada, nekoliko dana kasnije, kaže da bolove nema i da ima sreće što je na vreme ustanovio bolest.

Foto: Čitalac Pink.rs

- Au, ljudi, vi se oprostili od mene, a ja sam neuništiv, za sedam dana ću da vodim ljubav sa ženskama. Više kancera nema zahvaljujući mom prijatelju, najboljem doktoru, koji je ovde glavni, pa me svi gledaju kao Boga. Ja već hodam sa fizioterapeutima, a za nekoliko dana idem kući - objasnio je Bora, koji je demantovao navode svog prijatelja i kolege Ere Ojdanića.

Foto: Pink.rs

- To što je pričao Era da sam imao bolove nije istina, možda sam mu se eventualno požalio da me bole leđa. Nikakve bolove nisam imao, već sam došao kod mog prijatelja Mirka na redovnu jednogodišnju kontrolu za bubreg. Skener je, međutim, pokazao da mi je bolesno debelo crevo, pa smo po kratkom postupku to sredili - objasnio je Drljača i poručio svima da treba da idu na redovne preglede.

Autor: Pink.rs

#Andrija Era Ojdanić

#Bora Drljača

'