AKTUELNO

Ne mogu jedno bez drugog.

Voditelj Milan Milošević započeo je emisiju ,,Pretres nedelje" vrelom temom u Beloj kući, a to je svakako raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Ono što je Miljana prokomentarisala jeste to da je dan nakon sukoba između njih, prišla Zoli izvinila se i pokušala da ostvari komunikaciju sa njim, ali joj nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko to što se desilo ne podržava. Znate kakva sam bila nakon svega što se desilo... Mislila sam da je moj mozak najpametniji, nisam slušala majku, ni sestre. Opet sam udarila glavom od zid, znala sam da će se ponoviti repriza. Ja mu želim sve najbolje u životu. Ja sam mu prišla, jer sam ja dobar čovek. Sve me je stiglo - i kiretaža, i odnos između moje mame i njega... - pričala je Miljana, a onda je progovio i Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo je bio sastanak da biramo ko je lažan prijatelj i sve je krenulo od njenog polivanja vodom. Ona je opet to uradila, uveče, kad je bila emisija ,,Pitanja novinara" ja sam se non-stop ispitivao šta joj je, da li može da se smiri, rekao sam joj da me je ponizila i sebe, i mene. Ona je polila vodom moju garderobu i vraćala se, a onda je rekla : ,,Sad nema potrebe da me braniš kad je Saška rekla da sam k*rva". Ja sam je zamolio da ne vređa prema meni i ona nije vređala nikoga. Ali je ona opet to sebi dozvolila ponovo. Ja nisam rekao da je Saška u pravu, samo sam rekao da nema potrebe da je branim, jer mi nismo bili zajedno. Ona je sutradan prišla i pitala me da li sam gladan, ja sam ljut rekao da mi se skloni sa očiju, to je jedini naš susret. Posle toga se dešava da ona jutros prolazi ispred paba i peva neke pesme, posle toga prolazi sa Mirkom i drže se za ruku kao devojka i dečko. Njena majka ni u jednom trenutku mi nije prišla i pitala me da li mi nešto treba. Ja ne mogu reći da je ne volim, volim je, ali ja razmišljam o svemu, stavljam stvari na vagu, razmišljam koliko je sve ovo vredno - govorio je Čolić.

Dok je Zola govorio, Miljana je bojkotovala tako što je izašla iz Bele kuće. Dok se njen bivši dragi ispovedao, Kulićeva je pevala i pesmom prikrivala svoje emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'