AKTUELNO

Glumica trenutno boravi u Nikoziji, gde njen suprug igra za tamošnji Apoel.

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je sa svojom decom otišla kod supruga Vujadina Savića na Kipar, koji trenutno igra za nikozijski Apoel. Glumica se na taj korak odlučila jer su deca i ona bili razdvojeni tri meseca od Vujadina, a u intervjuu za jedan domaći magazin je otkrila kako se navikla na promenu.

Foto: Pink.rs

Živeli smo u veliki gradovima gde je sve užurbano, ali i u manjim gde vreme teče znatno sporije i trudili smo se da u svakom mestu uživamo i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje nam se nude. Ni škola nam nije problem, kombinujemo. Imam sreće da je moj posao periodičan, zasad igram u četiri predstave, ali ako budem prihvatila i ulogu u nekoj TV seriji, sigurno je da ćemo deca i ja duže boraviti u Beogradu, pa će najstariji sin ići u školu "Kralj Petar Prvi", koju sam i ja završila. U Nikoziji postoji dosta internacionalnih škola i vrtića koji su odlični, pa će ih klinci pohađati dok boravimo na ostrvu - ispričala je Mirka i dodala:

Foto: Pink.rs/M. Popović

Nije mi teško da dođem na dan ili dva, jer glumu obožavam, a i navikla sam na jak tempo. Zapravo, sjajno funkcionišem kad imam mnogo obaveza, ako imam samo jednu ubijem se od dosade. Nadam se da će mi iz godine u godinu biti sve lakše jer će deca biti veća, pa ako mi ponude neku veću ulogu u seriji, moći ću da je prihvatim - istakla je glumica.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Autor: M.P.

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

'